Five Pepper Salsa

Five Pepper Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pięć pieprz Salsan spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, przyprawę, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieprz i Salsa dorsz, Salsa z czerwonej papryki i pomidorów, oraz Pieprz Awokado Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszaj cebulę, pomidory, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, paprykę Anaheim chile, paprykę bananową i paprykę jalapeno. Wymieszaj sos pomidorowy, pastę pomidorową, ocet, pokrojone w kostkę pomidory i mieszankę brązowego cukru SPLENDA®. Doprawić chili w proszku, włoską przyprawą i solą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Skrzydełka Kurczaka Każde)Skrzydełka Kurczaka Każde)
Anaheim PepperAnaheim Pepper
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
SplendaSplenda
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wymieszaj skrobię kukurydzianą z wodą i wymieszaj z salsą, aby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Przenieść salsę do sterylizowanych słoików, pozostawiając 1/2 cala nadproża i uszczelnić. Słoiki procesowe we wrzącej łaźni wodnej 15 minut. Przechowywać otwarte słoiki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn