Fish House Punch
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Fish House Punch. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 344 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka brzoskwiniowa brandy, dekorować: cytryna, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Philadelphia Fish House Punch, Poncz handlarza Vica., oraz Midnight Cowboy ' s Fish House Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby utworzyć blok lodu, napełnij karton wodą i zamrozić do uzyskania stałej masy, około 8 godzin (patrz uwaga kucharzy, poniżej).
Wymieszać cukier i 31/2 szklanki wody w dużej misce lub garnku, aż cukier się rozpuści.
Dodaj sok z cytryny, rum, koniak i brandy i schłodzić, pod przykryciem, co najmniej 3 godziny.
Umieść blok lodu w misce z ponczem i zalej go ponczem.
• Aby uzyskać wyraźniejszy blok lodu, najpierw zagotuj wodę, a następnie schłodź do temperatury pokojowej. * Poncz można schłodzić do 6 godzin przed dodaniem lodu.