Fish en Papillote może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pats masło, czosnek, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fish En Papillote, Fish En Papillote, oraz Fish en Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W misce wymieszać cebulę, cukinię, marchewkę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać olej, doprawić solą i pieprzem, do smaku i wymieszać. Umieścić każdy filet rybny w dużym kwadracie pergaminu i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Ułożyć warzywa na wierzchu, dzieląc równomiernie. Wierzch warzywa z 2 plasterki cytryny, 2 gałązki tymianku, pat masło i 1 łyżka białego wina, warstw w kolejności. Złóż papier pergaminowy wokół krawędzi szczelnie w 1/4-calowych fałdach, aby stworzyć półksiężycowy kształt. Upewnij się, że naciskasz podczas zaciskania i składania, aby dobrze uszczelnić pakiety, w przeciwnym razie para ucieknie. Ułóż pakiety na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Rybne
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Piersi Bażanta Jeśli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
5
Piec, aż ryba jest gotowane przez, około 12 minut, w zależności od grubości ryby. Aby służyć, pokroić paczki i podawać bezpośrednio w pergaminie na talerzu lub wyjąć rybę na talerz za pomocą szpatułki, upewniając się, że nie zostawiasz soków.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.