Fish Brodetto
Ryba Brodetto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 299 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Brodetto: Zupa Rybna, Brodetto-Włoska Zupa Rybna, oraz Skorupiaki w Brodetto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić homara i podeszwę na 1 cal kawałki. Wrzucić homara i sole z krewetek i sok z cytryny, odstawić.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę; gotować i mieszać do przezroczyste.
Wlać pomidory, ocet i wino; doprowadzić do duszenia i gotować przez około 10 minut.
Wlać wodę; dodać marynowaną rybę, Bazyl i pietruszkę; gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż Homar się ugotuje. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z ładnym, chrupiącym chlebem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.