Fish and White Bean Tostadas

Fish and White Bean Tostadas
Ryby i białej fasoli Tostadas wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.04 za porcję. Ta przystawka ma 827 kalorii, 34g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, pieprz, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Kapusta Kokosowa I Biała Fasola Tostadas, Chipotle Fish Tostadas, oraz Fish tostadas, styl Veracruz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce połącz sok z limonki, skórkę, czosnek i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia i zalej marynatą. Marynować nie dłużej niż 15 do 30 minut. W międzyczasie rozgrzej brojlery lub grilla. Lekko posmarować blachę do pieczenia oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjmij rybę z marynaty i ułóż na blasze do pieczenia, upewniając się, że pozostawisz miejsce między kawałkami. Broil aż tylko gotowane przez, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Tymczasem w średniej patelni saute rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu. Smaż tortille kukurydziane, 1 na raz, tylko do chrupkości, przerzucając w połowie do brązowego z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Odcedzić na ręcznikach papierowych i soli, gdy jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Warstwa każda tostada najpierw z
Składniki, których będziesz potrzebować
TostadasTostadas
2
Smażyć białą fasolę, potem rybę. Top z rozdrobnioną kapustą i ananasem i salsą z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Udekoruj odrobiną kwaśnej śmietany i wyciśnij limonkowy klin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4
Na małej patelni, na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący dodać cebulę ze szczyptą soli i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i kminek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół. Podnieść ogień i dodać białe wino. Gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać z fasolą i oregano i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować delikatnie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W średniej misce, zrobić dressing przez zmieszanie 2 łyżki soku ananasowego z sokiem z limonki, miód, olej i jalapeno. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj ananasa i cebulę. Delikatnie złożyć awokado i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Niech smaki mieszają się przez co najmniej 15 minut przed podaniem.

Składniki

1( bakłażany)awokado, połówki, pestki i miąższ cubedawokado, połówki, pestki i miąższ cubed4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamielone liście kolendrymielone liście kolendry86-caloweTortille kukurydziane (6 cali)Tortille kukurydziane (6 cali)12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony12 łyżeczki czosnku w proszku1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1małejalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkęjalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkę4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkulekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1wapno, skórki i soczyste, plus kliny wapienne do dekoracjiwapno, skórki i soczyste, plus kliny wapienne do dekoracji3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola marynowana gotowanafasola marynowana gotowana12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek extra virgin, plus dodatkowo do blachy do pieczeniaoliwa z oliwek extra virgin, plus dodatkowo do blachy do pieczenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście oregano (lub 2 łyżeczki suszone)posiekane świeże liście oregano (lub 2 łyżeczki suszone)3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.plastry ananasa w soku, odsączone i soki zastrzeżoneplastry ananasa w soku, odsączone i soki zastrzeżone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona kapusta purpurowapokrojona kapusta purpurowa1cebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana4krewetki i żyłkiŚmietana, do dekoracjiŚmietana, do dekoracji591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.białe filety rybne, takie jak tilapia, flądra, podeszwa, Skóra odrzucona i pokrojona na kawałki wielkości palcówbiałe filety rybne, takie jak tilapia, flądra, podeszwa, Skóra odrzucona i pokrojona na kawałki wielkości palców1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)1cebula biała lub żółta, drobno posiekanacebula biała lub żółta, drobno posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn