Fish and White Bean Tostadas

Fish and White Bean Tostadas
Ryby i białej fasoli Tostadas wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.04 za porcję. Ta przystawka ma 827 kalorii, 34g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, pieprz, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Kapusta Kokosowa I Biała Fasola Tostadas, Chipotle Fish Tostadas, oraz Fish tostadas, styl Veracruz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce połącz sok z limonki, skórkę, czosnek i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia i zalej marynatą. Marynować nie dłużej niż 15 do 30 minut. W międzyczasie rozgrzej brojlery lub grilla. Lekko posmarować blachę do pieczenia oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij rybę z marynaty i ułóż na blasze do pieczenia, upewniając się, że pozostawisz miejsce między kawałkami. Broil aż tylko gotowane przez, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Tymczasem w średniej patelni saute rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu. Smaż tortille kukurydziane, 1 na raz, tylko do chrupkości, przerzucając w połowie do brązowego z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Odcedzić na ręcznikach papierowych i soli, gdy jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Warstwa każda tostada najpierw z
Składniki, których będziesz potrzebować
TostadasTostadas
2
Smażyć białą fasolę, potem rybę. Top z rozdrobnioną kapustą i ananasem i salsą z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Udekoruj odrobiną kwaśnej śmietany i wyciśnij limonkowy klin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4
Na małej patelni, na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący dodać cebulę ze szczyptą soli i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać czosnek i kminek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół. Podnieść ogień i dodać białe wino. Gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać z fasolą i oregano i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować delikatnie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
W średniej misce, zrobić dressing przez zmieszanie 2 łyżki soku ananasowego z sokiem z limonki, miód, olej i jalapeno. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodaj ananasa i cebulę. Delikatnie złożyć awokado i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Niech smaki mieszają się przez co najmniej 15 minut przed podaniem.

Składniki

1( bakłażany)awokado, połówki, pestki i miąższ cubedawokado, połówki, pestki i miąższ cubed4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahammielone liście kolendrymielone liście kolendry86-caloweTortille kukurydziane (6 cali)Tortille kukurydziane (6 cali)12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1małejalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkęjalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkę4trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanulekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1wapno, skórki i soczyste, plus kliny wapienne do dekoracjiwapno, skórki i soczyste, plus kliny wapienne do dekoracji3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola marynowana gotowanafasola marynowana gotowana1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek extra virgin, plus dodatkowo do blachy do pieczeniaoliwa z oliwek extra virgin, plus dodatkowo do blachy do pieczenia2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście oregano (lub 2 łyżeczki suszone)posiekane świeże liście oregano (lub 2 łyżeczki suszone)397papryka habaneroplastry ananasa w soku, odsączone i soki zastrzeżoneplastry ananasa w soku, odsączone i soki zastrzeżone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona kapusta purpurowapokrojona kapusta purpurowa1cebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana4trochę posiekanej cukiniiŚmietana, do dekoracjiŚmietana, do dekoracji591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw454papryka habanerobiałe filety rybne, takie jak tilapia, flądra, podeszwa, Skóra odrzucona i pokrojona na kawałki wielkości palcówbiałe filety rybne, takie jak tilapia, flądra, podeszwa, Skóra odrzucona i pokrojona na kawałki wielkości palców1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)1cebula biała lub żółta, drobno posiekanacebula biała lub żółta, drobno posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn