Firma nadchodzi Nadziewane Squash zimowy

Firma nadchodzi Nadziewane Squash zimowy
Firma nadchodzi Nadziewane Zima Squash jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Mieszanka oliwy z oliwek, octu umeboshi, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Firma nadchodzi Turcja, Nadchodząca sałatka firmy, oraz "company' s Coming " Rice.

Instrukcje

1
. Umyć squash i przyciąć końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2
Pokrój squasha w poprzek na połówki i zgarnij nasiona. Odstawić.Basmati i dziki ryż opłukać w sitku pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużym rondlu; dodać ryż i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać wodę do ryżu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz płomień i gotuj pod przykryciem 40 minut lub do czasu wchłonięcia wody i utworzenia otworów parowych w ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj kminek, papryka, tymianek, oregano i cayenne i smażyć przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Dodaj cebulę, czosnek, seler, paprykę i pietruszkę. Gotować 20 minut. Wymieszaj rodzynki, jabłka, świeży rozmaryn i szałwię. Gotować 10 minut więcej.Rozgrzej piekarnik do 191° .
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Rozłóż orzechy pekan na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i piecz orzechy pekan przez 8 do 10 minut, aż uwolnią swój aromat. Uważaj, aby ich nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjmij pekany z piekarnika i połącz je z gotowanym ryżem, warzywami, tamari, umeboshi i octem balsamicznym w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
TamariTamari
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Dodać sól i pieprz do smaku.Stuff mieszankę ryżu mocno do połowy squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
12
Umieść squasha na patelni z 1/2 szklanki wody. Przykryć folią i piec 45 minut lub do momentu, gdy squash będzie łatwo przekłuty widelcem. Aby podać, pokroić squasha na 1-calowe pierścienie i udekorować natką włoskiej pietruszki.Uwaga: wszelkie resztki farszu można piec przez 30 minut w temperaturze 191° w lekko naoliwionej, przykrytej 2-litrowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłko pokrojone w kostkęjabłko pokrojone w kostkę12 łyżeczki czosnku w proszkuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrązowy ryż basmatibrązowy ryż basmati4smallsdelicata squash (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia maślana (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia bananowa (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia żołędziowa (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia jaskier (o średnicy 4 cala)delicata squash (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia maślana (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia bananowa (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia żołędziowa (o średnicy 4 cala) lub 4 małe Dynia jaskier (o średnicy 4 cala)1szczyptacayennecayenne3zdanieseler cienko pokrojonyseler cienko pokrojony2Batoniki toffi Heathdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweporzeczki lub 1 szklanka rodzynekporzeczki lub 1 szklanka rodzynek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży rozmaryn, posiekany lub 1 łyżka suszonego rozmarynuświeży rozmaryn, posiekany lub 1 łyżka suszonego rozmarynu33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeża szałwia, posiekana lub 1 łyżka suszonej szałwiiświeża szałwia, posiekana lub 1 łyżka suszonej szałwii4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone8krewetki i żyłkiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1⁄2 pęczki natki pietruszki, posiekanej1⁄2 pęczki natki pietruszki, posiekanej8krewetki i żyłkipietruszka (do przybrania)pietruszka (do przybrania)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe16 miniaturowych wafli waniliowych16 miniaturowych wafli waniliowych1czerwona papryka, pokrojona w kostkęczerwona papryka, pokrojona w kostkę1Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku8krewetki i żyłkiświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calatamaritamari23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet umeboshi lub 2 łyżki octu ryżowegoocet umeboshi lub 2 łyżki octu ryżowego1Średnia żółta cebula, posiekanaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedziki ryż, dokładnie wypłukanydziki ryż, dokładnie wypłukany1żółta papryka, pokrojona w kostkężółta papryka, pokrojona w kostkę2largescebula żółta pokrojona w kostkęcebula żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn