Finocchio Al Forno (koper włoski pieczony w śmietanie)
Finocchio Al Forno (koper włoski pieczony w śmietanie) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Mieszanka masła, parmezanu, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przepis ten zachwycił 107 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aristan al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim), Sałatka z kopru włoskiego i oliwek - - - Insalata di Finocchio Ed Olive, oraz Sałatka z Radicchio i kopru włoskiego (Insalata di radicchio e finocchio) dla podobnych receptur.