Finger Food

Finger Food
Finger Food może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, marchwi, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przegrzebek Chrzan Finger Food, Oriental Finger Food, Rolled Chicken & Mushroom Omlet, oraz Premiera Where Whole Food i Slow Food Meet: Island Jerk Pulled Pork (+gratisy!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz migdały, wybierając tylko całe, paznokieć kształt kawałki; odstawić. (Zarezerwować połamane kawałki do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
2
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą; odstaw na bok. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Przyciąć końce fasoli i blanszować przez 15 do 20 sekund, aż staną się jasnozielone. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę do lodowatej wody. Gdy ostygnie, wyjąć, osuszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Marchew obrać i podzielić wzdłuż. Przyciąć szersze końce, aby z grubsza dopasować długość fasoli. (Przepis można przygotować do tego momentu do 1 dnia wcześniej; owinąć warzywa w wilgotne papierowe ręczniki i przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym plastikowym worku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Przymocuj migdałowy "paznokieć"do spiczastych końców marchwi i fasoli za pomocą odrobiny twarogu. Ułóż w pęczki po 5 "palców" na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Podawać z miseczką soli morskiej lub dipem z niebieskim serem (patrz "Sałatka z serem pleśniowym" poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dip SerowyDip Serowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn