Finger Food

Finger Food
Finger Food może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, marchwi, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przegrzebek Chrzan Finger Food, Oriental Finger Food, Rolled Chicken & Mushroom Omlet, oraz Premiera Where Whole Food i Slow Food Meet: Island Jerk Pulled Pork (+gratisy!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz migdały, wybierając tylko całe, paznokieć kształt kawałki; odstawić. (Zarezerwować połamane kawałki do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą; odstaw na bok. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Przyciąć końce fasoli i blanszować przez 15 do 20 sekund, aż staną się jasnozielone. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę do lodowatej wody. Gdy ostygnie, wyjąć, osuszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Marchew obrać i podzielić wzdłuż. Przyciąć szersze końce, aby z grubsza dopasować długość fasoli. (Przepis można przygotować do tego momentu do 1 dnia wcześniej; owinąć warzywa w wilgotne papierowe ręczniki i przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym plastikowym worku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
4
Przymocuj migdałowy "paznokieć"do spiczastych końców marchwi i fasoli za pomocą odrobiny twarogu. Ułóż w pęczki po 5 "palców" na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5
Podawać z miseczką soli morskiej lub dipem z niebieskim serem (patrz "Sałatka z serem pleśniowym" poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dip SerowyDip Serowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn