Filling Meat Pie
Nadzienie mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1136 kalorii, 66g białka, oraz 88 g tłuszczu. Na 10,38 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, masło, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Nadzienie Mięsne Do Ravioli, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Dopasuj dolne ciasto do 9-calowej patelni. Ciasto przykryć masą ciasta lub suszoną fasolą.
Pieczemy ciasto w rozgrzanym piekarniku przez 7 minut.
Natychmiast usuń masę ciasta lub fasolę. Odstawić skórkę na bok. Nie wyłączaj piekarnika.
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej roślinny, a następnie mięso. Wrzucić do Płaszcz mięso z olejem.
Saute aż mięso jest rumiane ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i odstawić na co najmniej 3 minuty.
W średnim rondlu roztopić masło lub margarynę na małym ogniu.
Dodaj czosnek, cebulę, koperek, rozmaryn, szałwię i sól. Gotować mieszankę, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodać mleko do patelni i podgrzać do medium. Gdy mieszanka dojdzie do wrzenia, dodaj 2 do 4 łyżek mąki, w zależności od tego, jak gruby ma być sos. Gotować mieszaninę, aż zgęstnieje, stale mieszając.
W dużej misce wymieszaj mięso z kukurydzą i zieloną fasolką. Wymieszać łyżką do pieczonej skorupy ciasta.
Polać sosem na wierzch. Przykryj wierzchnim ciastem, uszczelniając krawędzie najlepiej jak potrafisz, nie łamiąc krawędzi dolnej skorupy.
Wytnij otwory wentylacyjne na górze.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, aż się zarumieni.