Filling Meat Pie

Filling Meat Pie
Nadzienie mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1136 kalorii, 66g białka, oraz 88 g tłuszczu. Na 10,38 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, masło, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Nadzienie Mięsne Do Ravioli, oraz Placek Maślany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Dopasuj dolne ciasto do 9-calowej patelni. Ciasto przykryć masą ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczemy ciasto w rozgrzanym piekarniku przez 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Natychmiast usuń masę ciasta lub fasolę. Odstawić skórkę na bok. Nie wyłączaj piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj olej roślinny, a następnie mięso. Wrzucić do Płaszcz mięso z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MięsoMięso
6
Saute aż mięso jest rumiane ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Zdjąć z ognia i odstawić na co najmniej 3 minuty.
8
W średnim rondlu roztopić masło lub margarynę na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodaj czosnek, cebulę, koperek, rozmaryn, szałwię i sól. Gotować mieszankę, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
KoperKoper
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
10
Dodać mleko do patelni i podgrzać do medium. Gdy mieszanka dojdzie do wrzenia, dodaj 2 do 4 łyżek mąki, w zależności od tego, jak gruby ma być sos. Gotować mieszaninę, aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Zdjąć z ognia.
12
W dużej misce wymieszaj mięso z kukurydzą i zieloną fasolką. Wymieszać łyżką do pieczonej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
KukurydzaKukurydza
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Polać sosem na wierzch. Przykryj wierzchnim ciastem, uszczelniając krawędzie najlepiej jak potrafisz, nie łamiąc krawędzi dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
14
Wytnij otwory wentylacyjne na górze.
15
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, aż się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn