Filling Meat Pie

Filling Meat Pie
Nadzienie mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1136 kalorii, 66g białka, oraz 88 g tłuszczu. Na 10,38 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, masło, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Nadzienie Mięsne Do Ravioli, oraz Placek Maślany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Dopasuj dolne ciasto do 9-calowej patelni. Ciasto przykryć masą ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczemy ciasto w rozgrzanym piekarniku przez 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Natychmiast usuń masę ciasta lub fasolę. Odstawić skórkę na bok. Nie wyłączaj piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj olej roślinny, a następnie mięso. Wrzucić do Płaszcz mięso z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MięsoMięso
6
Saute aż mięso jest rumiane ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Zdjąć z ognia i odstawić na co najmniej 3 minuty.
8
W średnim rondlu roztopić masło lub margarynę na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodaj czosnek, cebulę, koperek, rozmaryn, szałwię i sól. Gotować mieszankę, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
KoperKoper
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
10
Dodać mleko do patelni i podgrzać do medium. Gdy mieszanka dojdzie do wrzenia, dodaj 2 do 4 łyżek mąki, w zależności od tego, jak gruby ma być sos. Gotować mieszaninę, aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Zdjąć z ognia.
12
W dużej misce wymieszaj mięso z kukurydzą i zieloną fasolką. Wymieszać łyżką do pieczonej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
KukurydzaKukurydza
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Polać sosem na wierzch. Przykryj wierzchnim ciastem, uszczelniając krawędzie najlepiej jak potrafisz, nie łamiąc krawędzi dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
14
Wytnij otwory wentylacyjne na górze.
15
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, aż się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn