Filiżanki Do Brunchu Make-Ahead
Need a danie główne bezglutenowe? Filiżanki do brunchu Make-Ahead mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skondensowaną zupę serową cheddar, kawałki prawdziwego bekonu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 4650 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Make-Ahead Spring Brunch Bake, Caledonian Brunch Casserole (Make-Ahead), oraz Make Ahead Chipotle Śniadanie Zapiekanka Wakacje Brunch Party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj 24 regularne kubki muffin sprayem do gotowania. Ziemniaki gotować na płycie kuchennej zgodnie z zaleceniami na torbie.
Łyżka ziemniaków równomiernie do filiżanek muffin, po około 2 łyżki każda; naciśnij w dół do filiżanek. Łyżka czubata łyżeczka zupy na wierzchu ziemniaków w każdej filiżance.
W dużej misce, ubić jajka, aż dobrze wymieszane. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać jajka; gotować i mieszać, aż jajecznica i zestaw. Łyżkę jajek równomiernie na zupie w filiżankach.
Posypać każdy z około 1/2 łyżki boczku i 1 łyżka sera. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
W czasie podawania rozgrzać piekarnik do 177°.
Piec około 30 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.