Filiżanki Do Brunchu Make-Ahead

Filiżanki Do Brunchu Make-Ahead
Need a danie główne bezglutenowe? Filiżanki do brunchu Make-Ahead mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skondensowaną zupę serową cheddar, kawałki prawdziwego bekonu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 4650 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Make-Ahead Spring Brunch Bake, Caledonian Brunch Casserole (Make-Ahead), oraz Make Ahead Chipotle Śniadanie Zapiekanka Wakacje Brunch Party dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj 24 regularne kubki muffin sprayem do gotowania. Ziemniaki gotować na płycie kuchennej zgodnie z zaleceniami na torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Łyżka ziemniaków równomiernie do filiżanek muffin, po około 2 łyżki każda; naciśnij w dół do filiżanek. Łyżka czubata łyżeczka zupy na wierzchu ziemniaków w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
W dużej misce, ubić jajka, aż dobrze wymieszane. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajka; gotować i mieszać, aż jajecznica i zestaw. Łyżkę jajek równomiernie na zupie w filiżankach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
5
Posypać każdy z około 1/2 łyżki boczku i 1 łyżka sera. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
W czasie podawania rozgrzać piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Piec około 30 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn