Filiżanka herbaty Alice bułeczki z dyni

Filiżanka herbaty Alice bułeczki z dyni
Filiżanka herbaty z dyni Alicji może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 165 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pełne łyżki mielonego imbiru, maślanki, mocno brązowego cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki z dyni z filiżanki Alice, Pumpkin Spice Scones Tips + Tricks for MOIST Scones, oraz Kahlúan Iced Pumpkin Latte + Klonowe Bułeczki Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. w dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, imbir i cynamon. Czystymi rękami przerabiaj masło na suchą mieszankę, aż zostanie dokładnie włączone i uzyska konsystencję drobnej bułki tartej.Zrób studnię w środku suchych składników i wlej do studni ekstrakt z maślanki, dyni i wanilii. Nadal używając rąk (zrobiłem to za pomocą skrobaka szpatułkowego), połącz składniki, aż cała sucha mieszanka będzie mokra, ale nie ugniataj!Masę obrócić na mąkę i zebrać ciasto razem. Delikatnie poklepać ciasto, aby utworzyć dysk o grubości około 1 1/2 cala.(Moje ciasto było dość miękkie, więc użyłem około 1/3 miary filiżanki i wykonane Drop bułeczki) za pomocą 3 - lub 3 1/2-calowy biszkopt cutter, wyciąć tyle bułeczki, jak można i położyć je na nonstick blachy do pieczenia. Pozostałe ciasto zbieramy lekko, aby wyciąć więcej bułeczek-po prostu nie zagniataj ciasta za dużo (znowu omijałam to wszystko i robiłam bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec bułeczki przez około 12 protokół, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Umieścić masło, brązowy cukier, sok z cytryny i sól w rondlu na średnim ogniu i ubijać delikatnie, aż mieszanina będzie gładka. Tak jak mieszanka dochodzi do lekkiego wrzenia, dodaj ciężką śmietanę i zmniejsz ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dobrze ubijać przez 2 minuty lub do momentu zgęstnienia i wygładzenia szkliwa; następnie wyjąć patelnię z heat.To glazury bułkę, przytrzymaj go na dole, zanurzyć górę w ciepłej glazury karmelu, i umieścić go z powrotem na blasze do pieczenia. Daje 5 o 6
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn