Filety z warzywami
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj filety z warzywami. Jedna porcja tego dania zawiera około 33 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 327 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 3,03 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i pescatariańską. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, soku z cytryny, filetów z sandacza i pieprzu. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 50%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Filety rybne z krabem, Tilapia z warzywami i Tilapia z warzywami.
Instrukcje
Umieścić filety w 13-calowej formie. x 9 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym; posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. W rondlu wymieszaj sok V8, seler, cebulę, zieloną paprykę, sok z cytryny, cukier i pozostałą sól; doprowadzić do wrzenia. Gotuj na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Polej rybę; kropka z masłem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 10-15 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuskać się widelcem.
Podawać z ryżem według uznania.