Filety z sosem śmietanowym z grzybów i Brandy

Filety z sosem śmietanowym z grzybów i Brandy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojego repertuaru, filety z sosem śmietanowym z grzybami i Brandy mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 42g białka, oraz 27g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 8,57 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grzybów baby portobello, bulionu wołowego, boczniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 50%. Podobne przepisy to Sos Śmietanowy Z Grzybami I Fasolą Edamame, Filety z sosem grzybowym, oraz Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo - Grzybowo-Cebulowym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż grzyby i szalotkę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj brandy; gotuj na średnim ogniu, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
5
Dodaj bulion i śmietanę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać na patelni. Wróć do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
W międzyczasie grilluj steki pod przykryciem na średnim ogniu przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn