Filety z polędwicy wołowej w sosie z zielonego pieprzu

Filety z polędwicy wołowej z sosem z zielonego pieprzu mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1937 kalorie, 47g białka, oraz 149g tłuszczu każdy. Na 11,15 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz musztardę dijon, śmietanę do bicia, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Filety Wołowe Z Sosem Z Zielonego Pieprzu, Polędwiczki z dziczyzny z sosem z zielonego pieprzu Madera, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać filety i gotować 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij filety z patelni i utrzymuj ciepło.
Dodaj wino, bulion, i pieprzu na patelni; gotować 20 minut lub do cieczy zmniejsza się o połowę. Wymieszać śmietanę i musztardę; gotować 20 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę. Powrót filety na patelnię, i służyć ciepłe.