Filety Z Flądry Panierowane
Panierowane filety z flądry to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka parmezanu, filety z flądry, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filety Z Flądry Z Orzechami, Filety Z Flądry Nadziewane, oraz Delikatne Filety Z Flądry.
Instrukcje
W płytkiej misce połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, sól, paprykę i pieprz. W innej płytkiej misce ubij białka i mleko. Ryby zalać mieszanką mąki kukurydzianej, a następnie zanurzyć w mieszaninie białka jaja. Rybę ponownie zalać mieszanką mąki kukurydzianej.
W 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania, ułóż ryby w jednej warstwie.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 425° przez 8-10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.