Filety Z Flądry Panierowane

Filety Z Flądry Panierowane
Panierowane filety z flądry to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka parmezanu, filety z flądry, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filety Z Flądry Z Orzechami, Filety Z Flądry Nadziewane, oraz Delikatne Filety Z Flądry.

Instrukcje

1
W płytkiej misce połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, sól, paprykę i pieprz. W innej płytkiej misce ubij białka i mleko. Ryby zalać mieszanką mąki kukurydzianej, a następnie zanurzyć w mieszaninie białka jaja. Rybę ponownie zalać mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiołkiFiołki
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania, ułóż ryby w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Piec, odsłonięty, w temperaturze 425° przez 8-10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn