Filety z flądry w sosie Béarnaise
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Filety z flądry z sosem Béarnaise może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cebulę, pieprz, filety z flądry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć lekkie masło można śledzić to danie główne z Lekkie Bułeczki Owsiane jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Filety Z Flądry Nadziewane, Filety Z Flądry Panierowane, oraz Delikatne Filety Z Flądry.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Filety zalać sprayem do gotowania.
Dodać 2 filety na patelnię; gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami.
Dodaj wino, cebulę, czosnek i estragon na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować 5 do 7 minut lub aż płyn odparuje. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać masło, pietruszka, i sól. Gotować 2 minuty lub do rozpuszczenia masła.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.