Filety Z Dover Sole Z Chutney Nerkowca

Filety Z Dover Sole Z Chutney Nerkowca
Filety Dover Sole z nerkowca Chutney jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 74g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 693 kalorie. Na $9.44 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz podeszwę dover, jalapenos, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dover Sole Meuniere, Filety Z Soli Pieczonej, oraz Filety Z Soli Prażone.

Instrukcje

1
W przypadku chutney (czas przygotowania obejmuje marynowanie chutney, można zrobić noc wcześniej), wymieszać wszystkie składniki i pozostawić smaki mieszają się przez około 3 godziny - jeśli jesteś w szczypcie, dobrze jest marynować go przez krótszy czas.Filety opłukać i osuszyć-upewnij się, że w ogóle nie są śliskie.Rozgrzej piekarnik do 191°.włóż oliwę z oliwek na dno naczynia do pieczenia, przechyl, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pastę imbirowo-czosnkową z tumeric, chili w proszku, kminkiem i solą i natrzyj ją na filety po obu stronach.Weź każdy filet i umieść około 3 łyżki chutney w pobliżu szerokiego końca i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa ImbirowaPasta Czosnkowa Imbirowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
KurkumaKurkuma
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Umieść rolki filetów szew w dół w naczyniu naoliwionym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Piec w nagrzanym piekarniku.Ryby są robione, gdy płatki widelcem, około 30 minut (patrz uważnie; jeśli filety są trochę mniejsze lub są zwinięte trochę większe, czas gotowania będzie różny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Serwujemy 4 - 8, w zależności od wielkości twoich filetów-podajemy po 2 na osobę.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia47
Magazyn