Filety z czerwonego Lucjana na grzankach czosnkowych z rukolą Sałatka z białej fasoli
Czerwone filety z Lucjana na grzankach czosnkowych z rukolą Sałatka z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 4,85 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście rukoli, oliwę z oliwek, tapenadę z czarnych oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Pieczone w patelni filety z Lucjana z suszonymi pomidorami i czosnkiem, oraz Pizza z białej fasoli z sałatką z rukoli.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery. Kromki chleba wyłożyć na dużą blachę do pieczenia, obustronnie posmarować oliwą z oliwek (około 6 łyżek.), posypać solą i pieprzem do smaku. Broil chleb z obu stron, aż złoty i chrupiące, o 2 protokół na stronie. Gdy grzanki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pocierać każdy z jednej strony połówkami czosnku. Niższa temperatura do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Chleb
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Brojler
2
Skórka 1 cytryna (aby uzyskać 1 łyżeczkę. skórki) i wycisnąć połowę (aby dać 2 łyżeczki. sok).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Cytryna
3
Cytrynę pokroić w kliny. W dużej misce do mieszania, ubij razem 3/4 łyżeczki. sól, 1/4 łyżeczki. pieprz, Skórka z cytryny, sok z cytryny i 2 łyżki. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
Cytryna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
4
Dodać fasolę i delikatnie wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
5
Za pomocą bardzo ostrego noża wykonaj płytkie cięcia około 1 cala. rozdziela się w skórze filetów Lucjana. Filety doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Filety Z Lucjana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
6
Podgrzać 1 łyżkę. oliwa z oliwek na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj 4 filety skórą w dół, zmniejsz ciepło do średniego i gotuj 5 do 6 minut, naciskając często łopatką, aby utrzymać je tak płaskie, jak to możliwe; odwróć i gotuj kolejne 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
8
Przenieść do blachy do pieczenia i rezerwy soki na patelni w misce. Przetrzeć patelnię czystą papierowymi ręcznikami i gotować Pozostałe filety w ten sam sposób, rezerwując soki z patelni i przenosząc do blachy do pieczenia. Umieścić ryby w piekarniku i gotować, aż gotowe, o 8 protokół (pokroić w celu sprawdzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Ręczniki Papierowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
9
Dodać rukolę i pomidory do fasoli i wrzucić delikatnie, ale dokładnie. Podzielić sałatkę między 8 talerzy, układając w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Rukola
Fasola
10
Ustaw toasty, garlicky side up, na sałatkach i top toasty z filetami snapper, skóra side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Lucjana
11
Każdy filet skropić odrobiną soku z patelni, a następnie dodać około 1 łyżki. tapenade, gałązkę pietruszki i mżawkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.