Filety z łososia ze skórką z chipsów ziemniaczanych
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Filety z łososia ze skórką z chipsów ziemniaczanych mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, musztarda dijon, chipsy ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Filety z łososia z skórką Chrzanowo-ziemniaczaną, Dziś Kolacja: Potato Chip–Crust Salmon, oraz Kurczak Hoosier ze skórką z chipsów ziemniaczanych.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji w piekarniku, blisko brojlerów.
Umieść drugi stojak w pozycji bezpośrednio poniżej. Rozgrzej brojlery do wysokiej. Linia A obramowana blacha do pieczenia z wytrzymałą folią aluminiową.
Połącz chipsy ziemniaczane, bułkę tartą i koperek w małej misce.
Umieścić filety z łososia na blasze do pieczenia.
Posmarować olejem i posypać solą i pieprzem. Broil na górnej półce, aż powierzchnia zacznie brązowieć, 7 do 9 minut.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić musztardę na rybie. Łyżka mieszanki chipsów ziemniaczanych na filety; naciśnij go do ryby z tyłu łyżki. Powrót patelni do dolnej regału piekarnika i pieczenia, aż skorupa jest złoty, 30 sekund do 1 minuty.