Filety Wołowe Zawinięte W Bekon

Filety Wołowe Zawinięte W Bekon
Filety wołowe zawinięte w bekon 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 7,1 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 55g białka, 31g tłuszczu i w sumie 518 kalorii. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sól, steki z polędwicy wołowej, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Filety zawinięte w bekon z pieczarkami szkockimi, Filety zawinięte w bekon z pieczarkami szkockimi, oraz Paszteciki Wołowe Zawinięte W Bekon.

Instrukcje

1
Umieść sześć pasków bekonu na raz na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej wyłożonym ręcznikami papierowymi. Przykryj innym ręcznikiem papierowym; kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 2-3 minuty lub do częściowego ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
W małej misce wymieszaj szałwię, rozmaryn, cząber, pieprz i sól; natrzyj steki. Owiń dwa paski boczku wokół boków steków i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Broil 3-4 w. od ognia przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°). Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn