Filety Wołowe Z Sosem Z Zielonego Pieprzu

Filety wołowe z sosem z zielonego pieprzu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,25 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 884 kalorie, 44g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz filety z polędwicy wołowej, bulion z kurczaka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony filet wołowy z sosem z zielonego pieprzu, Zielony pieprzowy Filet wołowy z sosem z octu gruszkowego, oraz Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką.
Instrukcje
Filety wołowe posypać równomiernie solą i pieprzem.
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać filety i gotować 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij filety z patelni i utrzymuj ciepło.
Dodaj wino, bulion, i pieprzu na patelni; gotować 20 minut lub do cieczy zmniejsza się o połowę. Wymieszać odparowane mleko i musztardę; gotować na małym ogniu, 5 do 7 minut lub aż lekko zgęstnieje. Powrót filety na patelnię, i służyć ciepłe.
Dekorować, w razie potrzeby
Uwaga: zielone ziarna pieprzu są niedojrzałe, delikatne ziarna pieprzu słoikiem w solance. Można je znaleźć w pobliżu kaparów w sekcji żywności marynowanej w supermarkecie.
Oryginalny przepis: kalorie 840 (70% z tłuszczu); Tłuszcz 65g (sat 36g); Chol: 312mg.