Filety wołowe z Foie Gras i trufle mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $16.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 1702 kalorii, 72g białka, oraz 90 g tłuszczu. Jeśli masz bagietkę o grubości 2", sól i pieprz, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć klarowane masło można śledzić to danie główne z Tarta Z Surową Czekoladą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Medaliony z wołowiny z Foie Gras i truflami, Tournedos Rossini z Foie Gras i truflami, oraz Pierogi foie Gras z foie gras dla podobnych receptur.