Filety wołowe z desek z borowikami

Filety wołowe z desek z borowikami
Filety wołowe z desek z Porcini Slather mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,82 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Gruboziarnisty popękany pieprz, borowiki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Filety wołowe z desek z borowikami, Polędwica wołowa z dębu argentyńskiego z sosem Chimichurri, oraz Polędwica Wołowa Z Dębu Argentyńskiego Z Sosem Chimichurri.

Instrukcje

1
Aby slather, połączyć wszystkie składniki w małej misce i wymieszać dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przygotuj ogień pośredni w grillu, z gorącym ogniem z jednej strony, a bez ognia z drugiej. W przypadku grilla węglowego moczyć 1 szklankę wiórów drzewnych w wodzie przez co najmniej 30 minut i umieścić bezpośrednio na gorących węglach, gdy są gotowe do desek. Na grill gazowy, miejsce 1/2 szklanki suchych wiórów drewnianych w polu palacza (lub zawijać wióry w folię aluminiową i otwory poke w folii) i umieścić na bezpośrednim ogniu w tylnej części grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Podsmaż steki na gorącym ogniu przez 3 lub 4 minuty z jednej strony, a następnie umieść steki na desce, niegotowanej stronie w dół. Każdy filet wymieszać z około 1 łyżką plastra.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4
Umieść deskę po pośredniej stronie grilla. Zamknij pokrywkę i gotuj, aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej części steku zarejestruje 54° dla średnio rzadkich, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Piec-dymu deski: Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Umieść 1/2 szklanki suchych wiórów drewnianych w małej metalowej patelni na dolnej półce piekarnika i pozostaw do smażenia na około 15 minut przed deską. Tymczasem na patelni średnio gorącej, przesmaż polędwicę ze wszystkich stron. Kiedy dym zacznie wypełniać piekarnik, umieść podsmażone steki na desce na środku piekarnika. Piec-deska przez 20 minut, lub do czasu, gdy termometr mięsa włożony do najgrubszej części steku rejestruje około 54° dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
From 25 Essentials: Techniques for Planking by Karen Adler and Judith Fertig. Copyright © 2010 by Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk. Opublikowane przez Harvard Common Press.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn