Filety rybne z sosem tatarskim Herbed

Filety rybne z Herbed sos tatarski może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 312 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos tatarski, filety rybne o łagodnym smaku, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety rybne w sosie tatarskim, Filety rybne z płatków kukurydzianych w sosie tatarskim z koperkiem, oraz New England Fish Cakes with Herbed Tatar Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu lub talerzu ciasta, ubić jajko trzepaczką. W innym płytkim naczyniu lub talerzu ciasto, miejsce bułka tarta.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Zanurzyć ryby w jajku, a następnie płaszcz z bułką tartą; miejsce na patelni. Gotować 8 do 10 minut, obracając raz, aż rumiane z obu stron i płatki rybne łatwo widelcem.
W małej misce wymieszać sos tatarski, pomidor i bazylia; podawać z rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.