Filety rybne z pomidorami, kabaczkiem i bazylią

Filety rybne z pomidorami, kabaczkiem i bazylią
Filety rybne z pomidorami, kabaczkiem i bazylią wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Na 4,46 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 36g białka, oraz 17g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka pomidorów koktajlowych, wina, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Filety Rybne Z Pomidorami, Kabaczkiem I Bazylią, Filety rybne z pomidorami, kabaczkiem i bazylią, oraz Filety Rybne Basil Walnut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cztery arkusze 14x12" papieru parchmentpaper lub folię heavy-duty, jeśli grillowanie, na powierzchni roboczej. Podziel squash między pergaminami, układając po jednej stronie arkusza ww warstwach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Posypać szalotką i pokrojoną bazyliówką, dzieląc równo. Rozrzuć połówki pomidora wokół squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
PomidorPomidor
3
Skropić Każde opakowanie 1 łyżką wina i 1/2 łyżki oleju (dodać 1/2 łyżki wody do każdego, jeśli grillowanie). Doprawić solą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Na każdej porcji umieścić filet rybny.Doprawić solą i pieprzem; skropić 1/2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety RybneFilety Rybne
5
Złożyć pergamin na mieszaninie i zaciskane szczelnie do utworzenia zamkniętego packet.DO naprzód: może być wykonany 4 godziny do przodu.Wyluzuj.
6
Odstawić w temperaturze pokojowej15 minut przed kontynuowaniem.
7
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść opakowania w jednej warstwie na dużej obramowanej arkuszu do pieczenia. Alternatywnie, zbuduj średni ogień w grillu acharcoal lub podgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Piec lub grill ryby, aż tylko gotowane przez (wykałaczka szturchnął theparchment przesunie się przez ryby łatwo), o 10 protokół. Ostrożnie wyciąć openpackets (steam ucieknie).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Dekoruj liśćmi bazylii.
11
W porcji: 300 kalorii, 15 g tłuszczu, 2 g błonnika
12
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn