Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filetów rybnych w pergaminie ze szparagami i pomarańczą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 336 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz x kwadraty pergamin, masło, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Filety rybne w pergaminie ze szparagami i pomarańczą, Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek, oraz Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść kwadraty pergaminu na powierzchni roboczej. Obficie maślana połowa każdego kwadratu pergaminu; Góra maślana połowa każdego z 1 filetem rybnym.
Posypać rybę solą i pieprzem; każdy filet polać 3 liśćmi estragonu, następnie 1 kawałkiem masła. Szparagi układamy wokół każdego fileta rybnego; na każdy polewamy 1 łyżką soku pomarańczowego. Złóż pergamin na rybach i szparagach, składając i zaciskając krawędzie szczelnie, aby zamknąć i całkowicie zamknąć wypełnienie.
Umieścić na 2 obramowane blachy do pieczenia, odstępy od siebie. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 4 godziny do przodu. Wyluzuj.
Piec Pakiety ryb 17 minut. Wsuń paczki na talerze i podawaj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.