Filety rybne w pergaminie ze szparagami i pomarańczą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filetów rybnych w pergaminie ze szparagami i pomarańczą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 225 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka smukłych szparagów, masła, liści estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą, Filety rybne w pergaminie ze szparagami i pomarańczą, oraz Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść parchmentsquares na powierzchni roboczej. Obficie maślana połowa każdego kwadratu pergaminu; Góra maślana połowa każdego z 1 filetem rybnym.
Posypać rybę solą i pieprzem; każdy filet polać 3 liśćmi estragonu, następnie 1 kawałkiem masła. Szparagi układamy wokół każdego fileta rybnego; na każdy polewamy 1 łyżką soku pomarańczowego. Złóż pergamin na rybach i szparagach, składając i zaciskając krawędzie szczelnie, aby zamknąć i całkowicie zamknąć wypełnienie.
Umieścić na 2 obramowane blachy do pieczenia, odstępy od siebie. czy z wyprzedzeniem można wykonać 4 godziny do przodu. Wyluzuj.
Piec Pakiety ryb 17 minut. Wsuń paczki na talerze i podawaj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.