Filety Rybne Italiano
Filety rybne Italiano wymaga około 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 250 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Filety Rybne Italiano, Fish Italiano, oraz Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Podsmażamy cebulę i czosnek na oliwie, aż zmiękną.
Wymieszaj pomidory, oliwki, pietruszkę i wino. Dusić przez 5 minut.
Filety ułożyć w sosie. Gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut lub do momentu, aż ryba stanie się biała.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.