Filety Rybne Italiano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj filetów rybnych Italiano. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 242 kalorie, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 4,45 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz filety z plamiaka, parmezan, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fish Italiano, Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażyć cebulę na oleju do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać cukinię, grzyby, oregano i bazylię. Gotuj przez 3 minuty lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie. Wymieszać z sosem pomidorowym i wkleić. Gotować przez 8-10 minut lub do rozgrzania.
Umieść filety w niezaspokojonym 11-calowym. x 7 po. naczynie do pieczenia; wierzch z mieszaniną warzyw.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20 minut lub do momentu, gdy widelcem ryba będzie łatwo płatków.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Venica & Venica Jesera Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Venica & Venica Jesera Pinot Grigio
Naturalny miedziany kolor ekstrahowany maceracją jest znakiem rozpoznawczym tego wina i jego bogactwem przypominającym gruszkę, banana i kwiaty akacji owinięte lekkim zapachem świeżej moreli. Intrygujący smak z przyjemnymi smakami syropu gruszkowego i skórki z pigwy. Dobra równowaga kwas / alkohol z długim owocowym wykończeniem. Sparuj z jajkami i szparagami, gnocchi z dynią i ricottą, risotto z "sclopit" (dzikie zioła).