Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Krabowi nadziewany filet ze strusia / wołowiny z sosem pieprzowym. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Na 12,3 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet wołowy z mieszanym sosem pieprzowym, Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, oraz Filet z sosem pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni dodać cebulę, czosnek i seler gotować kilka minut, aby zmiękczyć seler i cebulę, dodać bulion, przyprawy, wodę, bułkę tartą, natkę pietruszki i mięso kraba wymieszać, zdjąć z ognia.Strusia lub wołowinę pokroić wzdłuż środka, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Otwórz i za pomocą młotka do mięsa spłaszczyć, until, l mniej więcej równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Crabmeat
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozłóż farsz krabowy na jedną połowę mięsa, złóż drugą połowę i zabezpiecz sznurkiem kuchennym w krótkich odstępach czasu, tworząc kształt rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Krab
Woda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Podgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni sear mięsa ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć i przenieść do lekko naoliwionego naczynia żaroodpornego położyć 5 plastrów pancetty na wierzchu i gotować w nagrzanym piekarniku 180C przez około 35-40 minut dla średnio rzadkich do średnich.Pozwól odpocząć przed carving.Sauce.De na tej samej patelni podsmażyć mięso z 2 łyżkami whisky, dodać masło do patelni i roztopić, dodać grzyby i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Duże Szczypty Garam Masala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
Whiskey
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj sok z cytryny, sos Worcestershire, pieprz, bulion, Dijon, dodatkową whisky, wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Whiskey
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Wymieszaj trochę wody z mąką kukurydzianą dodaj trochę do sosu i wymieszaj, aby lekko zgęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Wlać śmietanę i podgrzać trochę dodać pozostałą mąkę kukurydzianą mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Podawać z mięsem.Ja swoje podałam na szpinaku ugotowanym na maśle i czosnku z posiekaną czerwoną papryką i posypaną szparagowym boczkiem zawiniętym bundles.To
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.