Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym

Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Krabowi nadziewany filet ze strusia / wołowiny z sosem pieprzowym. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Na 12,3 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet wołowy z mieszanym sosem pieprzowym, Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, oraz Filet z sosem pieprzowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni dodać cebulę, czosnek i seler gotować kilka minut, aby zmiękczyć seler i cebulę, dodać bulion, przyprawy, wodę, bułkę tartą, natkę pietruszki i mięso kraba wymieszać, zdjąć z ognia.Strusia lub wołowinę pokroić wzdłuż środka, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Otwórz i za pomocą młotka do mięsa spłaszczyć, until, l mniej więcej równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
CrabmeatCrabmeat
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rozłóż farsz krabowy na jedną połowę mięsa, złóż drugą połowę i zabezpiecz sznurkiem kuchennym w krótkich odstępach czasu, tworząc kształt rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
KrabKrab
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Podgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni sear mięsa ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć i przenieść do lekko naoliwionego naczynia żaroodpornego położyć 5 plastrów pancetty na wierzchu i gotować w nagrzanym piekarniku 180C przez około 35-40 minut dla średnio rzadkich do średnich.Pozwól odpocząć przed carving.Sauce.De na tej samej patelni podsmażyć mięso z 2 łyżkami whisky, dodać masło do patelni i roztopić, dodać grzyby i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
WhiskeyWhiskey
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj sok z cytryny, sos Worcestershire, pieprz, bulion, Dijon, dodatkową whisky, wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
WhiskeyWhiskey
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Wymieszaj trochę wody z mąką kukurydzianą dodaj trochę do sosu i wymieszaj, aby lekko zgęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Wlać śmietanę i podgrzać trochę dodać pozostałą mąkę kukurydzianą mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
8
Podawać z mięsem.Ja swoje podałam na szpinaku ugotowanym na maśle i czosnku z posiekaną czerwoną papryką i posypaną szparagowym boczkiem zawiniętym bundles.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Podawać: strusia lub wołowinę pokroić w plasterki i ułożyć na talerzu polać sosem na wierzchu z wiązkami szparagów w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogranulki z bulionu wołowegogranulki z bulionu wołowego3Spód: okruszki z herbatników grahamświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smakuświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smaku1porcja startego parmezanutruskawki na stopętruskawki na stopę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 puszki (3 uncje) koncentratu pomidorowego1/2 puszki (3 uncje) koncentratu pomidorowego1żebrożeberko selera, posiekane drobnożeberko selera, posiekane drobno800papryka habanerofilety strusie lub 1 (800 g) filet wołowy, jeśli jest z tym zrobionyfilety strusie lub 1 (800 g) filet wołowy, jeśli jest z tym zrobiony2warzywo (np. szpinak)kukurydzakukurydza2501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 sztuka (10 do 12 cali) truskawki Owoce na stopę1 sztuka (10 do 12 cali) truskawki Owoce na stopę1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogranulki rybnegranulki rybne2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży estragon, drobno posiekanyświeży estragon, drobno posiekany1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione3zielona cebula, pokrojona cienkozielona cebula, pokrojona cienko1porcja startego parmezanukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone350papryka habaneroświeży grudek (zgaduję na wagę więc proszę o korektę.)świeży grudek (zgaduję na wagę więc proszę o korektę.)200papryka habanerogrzyby, łodygi usunięte, pokrojone cienkogrzyby, łodygi usunięte, pokrojone cienko2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu52 łyżki roztopionego masła2 duże szczypty garam masala2 duże szczypty garam masala1porcja startego parmezanupietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana2warzywo (np. szpinak)pęknięty czarny pieprzpęknięty czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamWhisky szkockaWhisky szkocka2Spód: okruszki z herbatników grahamWhisky szkocka, extraWhisky szkocka, extra4Spód: okruszki z herbatników grahampasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia45
Magazyn