Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym

Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Krabowi nadziewany filet ze strusia / wołowiny z sosem pieprzowym. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Na 12,3 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet wołowy z mieszanym sosem pieprzowym, Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, oraz Filet z sosem pieprzowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni dodać cebulę, czosnek i seler gotować kilka minut, aby zmiękczyć seler i cebulę, dodać bulion, przyprawy, wodę, bułkę tartą, natkę pietruszki i mięso kraba wymieszać, zdjąć z ognia.Strusia lub wołowinę pokroić wzdłuż środka, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Otwórz i za pomocą młotka do mięsa spłaszczyć, until, l mniej więcej równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
CrabmeatCrabmeat
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozłóż farsz krabowy na jedną połowę mięsa, złóż drugą połowę i zabezpiecz sznurkiem kuchennym w krótkich odstępach czasu, tworząc kształt rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
KrabKrab
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Podgrzać trochę oliwy z oliwek na patelni sear mięsa ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć i przenieść do lekko naoliwionego naczynia żaroodpornego położyć 5 plastrów pancetty na wierzchu i gotować w nagrzanym piekarniku 180C przez około 35-40 minut dla średnio rzadkich do średnich.Pozwól odpocząć przed carving.Sauce.De na tej samej patelni podsmażyć mięso z 2 łyżkami whisky, dodać masło do patelni i roztopić, dodać grzyby i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
WhiskeyWhiskey
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj sok z cytryny, sos Worcestershire, pieprz, bulion, Dijon, dodatkową whisky, wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
WhiskeyWhiskey
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Wymieszaj trochę wody z mąką kukurydzianą dodaj trochę do sosu i wymieszaj, aby lekko zgęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Wlać śmietanę i podgrzać trochę dodać pozostałą mąkę kukurydzianą mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Podawać z mięsem.Ja swoje podałam na szpinaku ugotowanym na maśle i czosnku z posiekaną czerwoną papryką i posypaną szparagowym boczkiem zawiniętym bundles.To
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Podawać: strusia lub wołowinę pokroić w plasterki i ułożyć na talerzu polać sosem na wierzchu z wiązkami szparagów w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogranulki z bulionu wołowegogranulki z bulionu wołowego3Spód: okruszki z herbatników grahamświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smakuświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smaku1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 puszki (3 uncje) koncentratu pomidorowego1/2 puszki (3 uncje) koncentratu pomidorowego1żebrożeberko selera, posiekane drobnożeberko selera, posiekane drobno800papryka habanerofilety strusie lub 1 (800 g) filet wołowy, jeśli jest z tym zrobionyfilety strusie lub 1 (800 g) filet wołowy, jeśli jest z tym zrobiony2warzywo (np. szpinak)kukurydzakukurydza2501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogranulki rybnegranulki rybne2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży estragon, drobno posiekanyświeży estragon, drobno posiekany1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione3zielona cebula, pokrojona cienkozielona cebula, pokrojona cienko1porcja startego parmezanukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone350papryka habaneroświeży grudek (zgaduję na wagę więc proszę o korektę.)świeży grudek (zgaduję na wagę więc proszę o korektę.)200papryka habanerogrzyby, łodygi usunięte, pokrojone cienkogrzyby, łodygi usunięte, pokrojone cienko2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3trochę posiekanej cukiniisteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu52 łyżki roztopionego masła2 duże szczypty garam masala2 duże szczypty garam masala1porcja startego parmezanupietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana2warzywo (np. szpinak)pęknięty czarny pieprzpęknięty czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamWhisky szkockaWhisky szkocka2Spód: okruszki z herbatników grahamWhisky szkocka, extraWhisky szkocka, extra4Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia45
Magazyn