Filet zapiekany z mieszanymi ziołami i cytryną

Pieczony Filet z mieszanymi ziołami i cytryną jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 204 kalorie, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, tymianku, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet zapiekany z mieszanką zielną Gremolata, Filet zapiekany z mieszanką zielną Gremolata, oraz Smażony okoń morski ze świeżymi ziołami i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Steki posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć steki z patelni; odstawić 5 minut.
Podczas odpoczynku steki, połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, posiekana pietruszka, i pozostałe składniki; służyć na steki.