Filet z wołowiny au Poivre
Filet z wołowiny au Poivre jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 610 kalorii, 32G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion wołowy, grubo zmielony pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Filet z wołowiny Au Poivre, Filet z wołowiny au Poivre, oraz Filet z wołowiny au Poivre.
Instrukcje
Filety ułożyć na desce i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Filety posypać solą, a następnie równomiernie nacisnąć czarny pieprz z obu stron. Pozostawić na 15 minut w temperaturze pokojowej.
Podgrzać 1 1/2 łyżki masła i oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż masło prawie pali.
Umieść steki na patelni i obniż ogień do średniego.
Podsmaż steki przez 4 minuty na 1 stronie, a następnie przez 3 minuty na drugiej Stronie, na średnio rzadkie.
Wyjąć steki na talerz i szczelnie przykryć folią aluminiową.
W międzyczasie wlać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni saute.
Dodać szalotki i gotować na średnim ogniu przez 2 protokół.
Dodaj bulion wołowy i gotować na dużym ogniu przez 4 do 6 minut, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie brązowe kawałki z dna patelni.
Dodać koniak i gotować jeszcze 2 minuty. Z ognia, zawirować w pozostałych 2 łyżki masła i 1/2 łyżeczki soli.
Steki podawać na gorąco z polanym sosem.