Filet z wołowiny au Poivre

Filet z wołowiny au Poivre
Filet z wołowiny au Poivre jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 610 kalorii, 32G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion wołowy, grubo zmielony pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Filet z wołowiny Au Poivre, Filet z wołowiny au Poivre, oraz Filet z wołowiny au Poivre.

Instrukcje

1
Filety ułożyć na desce i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Filety posypać solą, a następnie równomiernie nacisnąć czarny pieprz z obu stron. Pozostawić na 15 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SólSól
3
Podgrzać 1 1/2 łyżki masła i oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż masło prawie pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść steki na patelni i obniż ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podsmaż steki przez 4 minuty na 1 stronie, a następnie przez 3 minuty na drugiej Stronie, na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
6
Wyjąć steki na talerz i szczelnie przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
W międzyczasie wlać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać szalotki i gotować na średnim ogniu przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
9
Dodaj bulion wołowy i gotować na dużym ogniu przez 4 do 6 minut, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać koniak i gotować jeszcze 2 minuty. Z ognia, zawirować w pozostałych 2 łyżki masła i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KoniakKoniak
SólSól
11
Steki podawać na gorąco z polanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn