Filet Z Soli W Białym Winie

Filet Z Soli W Białym Winie
Filet z soli w białym winie to pescatarian danie główne. Na 41,41 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2325 kalorii, 229g białka, oraz 126 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, pietruszka, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filety z soli w białym winie, Filet z podeszwy Mykonos, oraz Filet z soli Florentyny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Filety umyć i osuszyć, doprawić solą i pieprzem.Filety ułożyć w maślanym naczyniu do pieczenia w jednej warstwie i posypać zieloną cebulą, roztopionym masłem, winem, pasztecikiem, tymiankiem i liśćmi laurowymi.Przykryć natłuszczonym papierem skierowanym w dół, następnie przykryć naczynie i piec 20 minut.Ostrożnie wyjąć filety z naczynia do pieczenia.Soki z patelni przecedzić do małego rondla, dodać 1 łyżkę masła i rozpuścić.Zmiksować w mące, dodać śmietanę i gotować 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zalać rybę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Składniki

2liście laurowe, rozgniataneliście laurowe, rozgniatane2liście laurowe, rozgniataneliście laurowe, rozgniatane12 łyżeczki czosnku w proszku8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych12 łyżeczki czosnku w proszku8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaroztopione masłoroztopione masło1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2Batoniki toffi Heathmąkamąka2Batoniki toffi Heathmąkamąka2zielona cebula lub 2 szalotki, posiekanezielona cebula lub 2 szalotki, posiekane2zielona cebula lub szalotki , posiekanezielona cebula lub szalotki , posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z solifilety z soli9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z solifilety z soli1Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia62
Magazyn