Filet z sałatką Farro
Przepis Filet z sałatką Farro można zrobić w około 45 minut. Ten przepis zawiera 4 porcje z 658 kalorii, 30g białka, oraz 38g tłuszczu każdy. Za $4.52 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 8 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką orzeszki pinii, sól i pieprz, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem Chile-kukurydzianym, Sałatka Filet Mignon Carpaccio, oraz Filet Mignon z sałatką z rukoli.
Instrukcje
Dopraw filet solą i pieprzem i grilluj do średnio wysmażonego.
Niech mięso odpocznie. Pokrój mięso, gdy będziesz gotowy do podania. Przygotuj farro, gotując w osolonej wrzącej wodzie przez 12 minut i odcedź.
Wymieszaj farro z pozostałymi składnikami w misce do serwowania.
Podawać na talerzu i na wierzchu ułożyć pokrojony filet.