Filet z pieprzu Mignon z Port Jus
Filet z pieprzu Mignon z Port Jus to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, sól, popękany pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Filet Z Pieprzu Mignon Z Sosem Balsamicznym Z Czerwonego Wina, Filet Mignon z sosem pieprzowym, oraz Filet Mignon z sosem pieprzowo-pomarańczowym.
Instrukcje
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu. Pieprz równomiernie natrzeć steki.
Posypać solą na dnie patelni.
Dodaj steki na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć steki z patelni; odstawić.
Wymieszać w porcie i bulionu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ciepło do średniego. Powrót steki na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z patelni. Zmniejszyć płyn do 1/4 szklanki.
Dodać masło do patelni; wymieszać trzepaczką do rozpuszczenia.