Filet z papryki Mignon z kremem chrzanowym
Filet z papryki Mignon z kremem chrzanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $3.55 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, ząbek czosnku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ojciec S Dzień Papryka Crusted Filet Przepis Mignon, Filet Mignon Z Kremem Chrzanowym Na Herbatnikach Rozmarynowych, oraz Filet Mignon z czerwonym winem-sos chrzanowy.
Instrukcje
Posyp obie strony steków solą i pieprzem.
Roztopić masło na patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Steki posypać równomiernie czosnkiem; gotować 1 minutę z każdej strony na średnim ogniu.
Połączyć kwaśną śmietanę i chrzan; podawać ze stekami.