Filet Z Acapulco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj filet z Acapulco. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 41g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $6.0 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, paprykę, dekoruj: gałązki kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ceviche z Acapulco, Acapulco Enchiladas, oraz Kurczak Acapulco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić cienki plasterek z góry i dołu cebuli i pomidora; wyrzucić.
Cebulę i pomidora pokroić w 2 plasterki.
Grilluj cebulę, steki i paprykę, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
10 minut, obraca się po 7 minutach.
Dodaj pomidora, i grill, obracając od czasu do czasu, 3 protokół.
Dodaj tortille, i grill 1 minutę z każdej strony lub do chrupkości.
Usuń warzywa i tortille; Usuń steki (średnio rzadkie) lub Kontynuuj grillowanie do pożądanego stopnia doneness.
Umieść tortille na indywidualnych talerzach do serwowania; top równomiernie z papryką, pomidorem, sosem burgundzkim, stekami i cebulą.
Podawać ze słodką salsą i Pico de Gallo, i udekorować, w razie potrzeby.