Filet wołowy z ziołami, czosnkiem i musztardą
Zioła, czosnek i musztarda-Crusted filet z wołowiny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.54 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, bazylia, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Musztardowy filet wołowy z sałatką delikatesową, Zioło I Czosnek Crusted Wołowina Żeberko Pieczone, oraz Pieczeń wołowa czosnkowo-ziołowa.
Instrukcje
Wołowinę ułożyć na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania, posypać solą i pieprzem.
Rozprowadzić musztardę równomiernie na wołowinie.
Połącz pozostałe składniki, równomiernie pokrój wołowinę.
Włóż termometr do mięsa w najgrubszą porcję wołowiny.
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia. Przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem.