Filet Mignon z sosem śmietanowym z boczku

Filet Mignon z sosem śmietanowym z boczku
Filet Mignon z sosem śmietanowym boczku to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1080 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz boczek, pół na pół śmietana, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Filet Owinięty Boczkiem Mignon Z Sosem Chrzanowym, Grillowany Filet Mignon z sosem śmietanowym Gorgonzola, oraz Filet Zawinięty W Boczek Mignon.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Filety posmarować oliwą z oliwek i gotować na rozgrzanym grillu do pożądanej doneness (około 4 minut na stronę dla średnio rzadkich). Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C). Steki odstawić na talerz wyłożony folią aluminiową, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Podczas gdy steki są odpoczynku, przygotować sos: gotować i mieszać posiekany boczek w małym rondlu na średnim ogniu, aż kawałki boczku są chrupiące, 3 do 5 minut. Wymieszać w masło i szalotki, i gotować i mieszać, aż szalotki są miękkie i przezroczyste, o 5 protokół więcej. Wymieszać pół na pół, doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać na stekach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
StekStek
BoczekBoczek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn