Filet Mignon z sosem Sherry-grzybowym

Filet Mignon z sosem Sherry-grzybowym
Filet Mignon z sosem Sherry-grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 217 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz steki z polędwicy wołowej, skrobia kukurydziana, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Filet Mignon z sosem grzybowym, Filet Mignon z sosem pieczarkowym Mascarpone, oraz Filet Mignon z sosem pieczarkowym z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Wołowinę posypać solą i pieprzem. Roztopić 1 łyżeczkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wołowinę do patelni; gotować 3 1/2 protokół z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń wołowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Roztopić pozostały 1 łyżeczkę masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj grzyby, szalotka, i czosnek do patelni; smażyć 3 protokół. Wymieszać z bulionem i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Połącz skrobię kukurydzianą i 2 łyżeczki wody w misce, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn