Filet Mignon z sosem pieprzowo-pomarańczowym
Filet Mignon z sosem pieprzowo-pomarańczowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz extravirgin oliwy z oliwek, solanki pakowane pieprzu, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filet Mignon z sosem pieprzowym, Filet Mignon z sosem pieprzowo-musztardowym, oraz Filet Mignon z sosem z czerwonej porzeczki-zielonego pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 6 protokół). Super.
Umieścić cebulę, kolendra, pieprz, czosnek, i olej w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Dodaj mieszaninę soku pomarańczowego, nasiona sezamu i 1/2 łyżeczki soli; impuls do połączenia. Odstawić.
Aby przygotować steki, posyp wołowinę 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Umieść steki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.