Filet Mignon z sosem Grzybowo-Cabernetowym

Filet Mignon z sosem Grzybowo-Cabernetowym
Filet Mignon z sosem Grzybowo-Cabernetowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 890 kalorii, 48g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, grzyby, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Podobne przepisy to Filet Mignon z rozmarynem i sosem grzybowym, Filet Mignon z sosem Cabernet, oraz Filet zapiekany mignon z sosem Cabernet.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Posypać filety z solą i pieprzem, delikatnie umieścić je na gorącej patelni, i sear aż dobrze rumiane z każdej strony, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjmij steki na talerz, namiot z folią aluminiową i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Podgrzać do średniej i roztopić masło. Gotować i mieszać szalotka i grzyby w maśle, aż grzyby zaczną wydzielać swój płyn i szalotki są przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać w winie, bulion wołowy, i tymianek, i gotować sos, aż zacznie się zmniejszać, 6 do 10 protokół. Powrót steki do sosu, i gotować krótko, aż zaczną się jędrne i są czerwono-różowe i soczyste w środku, około 2 do 4 minut na stronie (dla średnio rzadkie.) Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 130 stopni F (54 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Wyjąć steki do serwowania potraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aż utworzy gładką pastę. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do sosu pan, i gotować i mieszać aż zgęstnieje, o 30 sekund. Każdą porcję doprawić sosem Grzybowo-winnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn