Filet Mignon z sosem Grzybowo-Cabernetowym
Filet Mignon z sosem Grzybowo-Cabernetowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 890 kalorii, 48g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, grzyby, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Podobne przepisy to Filet Mignon z rozmarynem i sosem grzybowym, Filet Mignon z sosem Cabernet, oraz Filet zapiekany mignon z sosem Cabernet.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać filety z solą i pieprzem, delikatnie umieścić je na gorącej patelni, i sear aż dobrze rumiane z każdej strony, o 2 protokół na stronę.
Wyjmij steki na talerz, namiot z folią aluminiową i utrzymuj ciepło.
Podgrzać do średniej i roztopić masło. Gotować i mieszać szalotka i grzyby w maśle, aż grzyby zaczną wydzielać swój płyn i szalotki są przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać w winie, bulion wołowy, i tymianek, i gotować sos, aż zacznie się zmniejszać, 6 do 10 protokół. Powrót steki do sosu, i gotować krótko, aż zaczną się jędrne i są czerwono-różowe i soczyste w środku, około 2 do 4 minut na stronie (dla średnio rzadkie.) Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 130 stopni F (54 stopni C).
Wyjąć steki do serwowania potraw.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aż utworzy gładką pastę. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do sosu pan, i gotować i mieszać aż zgęstnieje, o 30 sekund. Każdą porcję doprawić sosem Grzybowo-winnym.