Filet Mignon z sosem Cabernet

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Filet Mignon z sosem Cabernet. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 385 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać filet mignon steki, szalotki, bulion wołowy mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Filet zapiekany mignon z sosem Cabernet, Filet Mignon z pieprzem Cabernet Demi-glace, oraz Filet Mignon z sosem Stroganowskim.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posypać obie strony steków równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 1 minutę. Wymieszać w occie i sosie sojowym, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; gotować 1 minutę lub aż płyn odparuje, stale mieszając.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, Wino i bulion; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 11 protokół).
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.