Filet Mignon z sosem Béarnaise
Filet Mignon z sosem Béarnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 271 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.84 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać steki z polędwicy wołowej, margaryna, substytut jajka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Simply Elegant Filet Mignon w sosie Bearnaise, Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise, oraz Filet Mignon z sosem Gorgonzola.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej patelni nonstick. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż mieszanina jest zmniejszona do 2 łyżek stołowych.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do górnej części podwójnego kotła, odrzucając szalotki.
Dodać substytut jajka i dobrze wymieszać. Doprowadzam woda w dno podwójny kocioł do wrzenia, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać margarynę, 1 łyżkę na raz, ciągle mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować, ciągle mieszając, aż sos lekko zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną. Odstawić i ogrzać.
Umieść steki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Steki posypać przyprawą z pieprzu cytrynowego. Broil 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.