Filet Mignon z pieprzem Cabernet Demi-glace jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1517 kalorii, 118g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 20,53 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bazę wołową, skrobię kukurydzianą, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet Mignon z sosem Cabernet, Filet zapiekany mignon z sosem Cabernet, oraz Filet Mignon z sosem pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Olej i rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Obie strony filetów przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3
Umieść filety na grillu pod kątem 45 stopni, aby ustalić ładne ślady grilla. Gdy filet osiągnie temperaturę wewnętrzną od 125 do 130 stopni dla średnio rzadkich, wyjmij stek z grilla i pozostaw na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Talerz każdego fileta z pieprzem Cabernet Demi-glace i ulubionymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
5
W rondlu na średnim ogniu, podsmażyć grzyby, szalotki i ziarna pieprzu w oleju. Gdy szalotka jest delikatna, spalić czerwonym winem i zmniejszyć o dwie trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Ubić razem redukcję i demi-glace, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Redukcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Ubij śmietanę i bazę wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza Wołowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Połącz kilka łyżeczek skrobi kukurydzianej (lub więcej w razie potrzeby) z niewielką ilością zimnej wody, aby uzyskać zawiesinę.