Filet Faszerowany Krabem O ' Fish
Filet nadziewany Krabem O ' Fish jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka filetów rybnych, mięsa krabowego, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym, Filety Z Ryb Nadziewanych Krabem, oraz Filety Rybne Nadziewane Krabem I Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.2
W misce wymieszać mięso kraba, serek śmietankowy, majonez, ostry sos, bułkę tartą, szczypiorek i jajko .3
Ułóż filety rybne i łyżkę oraz równą ilość mieszanki na każdym filecie.4
Zwinąć ryby i uszczelnić wykałaczką.5 owiń w folię aluminiową.6
Umieścić w powlekanym naczyniu do pieczenia.7
Piec w temperaturze 350 przez 20-25 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.