Figowo-pleśniowy ser Bruschetta
Figowo-pleśniowy Bruschetta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz bagietkę, twarożek, konfitury figowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Truskawka I Ser Pleśniowy Bruschetta, Bruschetta z serem pleśniowym i miodem, oraz Pomidor, ser pleśniowy i Prosciutto Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Broil francuskie bagietki plastry na blasze do pieczenia 3 cali od ciepła 1 do 2 minut z każdej strony lub do lekko tosty.
Usuń blachę do pieczenia i zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
W małej misce wymieszać serek śmietankowy i ser pleśniowy.
Spread heaping 1/2 tsp. mieszanka twarogu na każdym plasterku bagietki; top każdy z zaokrąglonym 1/2 łyżeczki. konfitury figowe.
Piec w temperaturze 350 na środkowym stojaku przez 8 do 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy konfitur z Fig firmy Braswell.