Figowo-malinowy chrupiący z lawendowo-miodową śmietaną
Na 6,5 USD za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 689 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać grecki jogurt, masło, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tarta Malinowo-Kremowa Z Miodem Lawendowym, Lody Miodowo-Lawendowe, oraz Lody Miodowo-Lawendowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 (Piec konwekcyjny nie jest zalecany). W dużej misce, wymieszać 1/4 szklanki brązowego cukru i skrobi kukurydzianej. Delikatnie wymieszać z figami i malinami. Smak i, w razie potrzeby, wymieszać do 4 łyżek brązowego cukru.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wlać do płytkiego naczynia do pieczenia 2-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W innej misce, z drewnianą łyżką, wymieszać 1 szklankę brązowego cukru, serek, masło, i sól, aż dobrze wymieszać. Wymieszaj granolę i orzechy włoskie, aby zmiksować. Rozprowadzić polewę na mieszance figowej, pozwalając niektórym owocom pozostać gołymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Pakiet Milk Duds
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu