Figowo-balsamiczne szkliwione kury Korniszonowe

Figowo-balsamiczne szkliwione kury Korniszonowe
Figowo-balsamiczne szkliwione kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 50g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka wina, wina, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Szkliwione Kury Kornwalijskie, Szkliwione Kury Kornwalijskie, oraz Kury Korniszonowe Szkliwione Jabłkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Doprowadzić pierwsze 5 składników do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 8 do 10 minut lub aż lekko zgęstnieje. Rezerwa połowa mieszanki fig; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Pozostawić pozostałą mieszaninę fig w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Kury opłukać zimną wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Kury, piersi bokiem w dół, umieścić na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Pokrój kury przez kręgosłup za pomocą nożyc kuchennych, aby uzyskać 2 połówki.
7
Kury umieścić na wyłożonej folią aluminiową patelni z galaretką lub na płytkiej patelni do pieczenia i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Szczotkuj kury obficie mieszanką figową w temperaturze pokojowej. Zmniejsz temperaturę pieca do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Piecz kury 45 minut lub aż mięso z nóg nie będzie już różowe, fastrygując mieszanką fig co 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
11
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
12
Miejsce zarezerwowane schłodzoną mieszankę fig w małym rondlu; wymieszać w czerwonym winie i gotować na małym ogniu, często mieszając, 2 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
13
Kury podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
14
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i schłodzić do 8 godzin.
15
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed przystąpieniem do etapu 4 i
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn